Gastenboek

Contact
Naam
E-mail adres
Verblijf
Accommodatie
Van week
T/m week
Bericht

Annemiek

Wij verbleven in een supermooi appartement met een fijne overkapping, niet alleen voor het warme weer maar ook voor het onweer dat in onze week één avond duurde, konden we gewoon buiten blijven zitten. Omgeving is schitterend en Jos en Ans geven leuke tips voor uitstapjes. Voor wie van rust houdt een prachtige stek en zeker een aanrader.

Verbleef in de woning Casa Federico in 2015.

Brummelhuis-Sanders

Campania Casa is een uniek mooie plek, dichtbij al het moois wat Z-Italie en metname het Cilento National Park met haar zo schone zee, te bieden heeft. Zwemmen, snorkelen, varen, bergwandelen en lezen in de stilte van Campania Casa. Jos en Ans hebben een prachtige plek gecreëerd waar het heerlijk toeven is en weten zoveel van de omgeving. Een aanrader! Wendela en Jan-Hein Brummelhuis Deventer

Verbleef in de woning Casa La Pergola in 2016.

Ellen

Prachtig huis met een prachtig uitzicht en leuk ingericht. Er is veel te zien in de omgeving en er zijn prachtige stranden en mooie uitzichten. Zwembad is erg fijn en San Giovanni A Piro en Scario zijn leuke plaatjes. Vooral een aanrader omdat het nog niet toeristisch is.

Verbleef in de woning Casa Federico in 2015.

Rene Dioncre

In 2016 zijn we voor de tweede maal naar deze prachtige streek en heerlijke plek bij Jos en Ans geweest. De eerste keer hebben we in een appartement lekker dicht bij het zwembad gezeten en nu de jongens wat groter waren in een heerlijk prachtig groot huis. Fantastisch uitzicht en helemaal compleet ingericht! Lekker koele slaapplekken. De wandeling naar het dorpje voor ontbijt en diner is een feestje iedere dag en de baaitjes bij de zee zijn helemaal. Wat smaakt zo'n ijsje dan ;-).Vooral Paestum bezoeken; in een woord geweldig!

Verbleef in de woning Casa La Pergola in 2016.

Aart en Leoma

Het was ons hier in 2014 erg goed bevallen. Daarom zijn wij vorig jaar weer teruggegaan naar Campania Casa. Een prachtige plek aan de rand van het lieve authentieke dorpje San Giovanni A Piro met het lekkerste en gezelligste :-) restaurant van de hele wereld: U Barone. Uitstekende uitvalsbasis om dit zuidelijke deel van Italië te verkennen. Onbedorven door westers toerisme. Wij gaan hier zeker weer eens onze vakantie vieren!

Verbleef in het benedenappartement in 2016.

Werner en Leonie

In 2015 zijn hebben we mogen genieten van Campaniacasa en de omgeving. Wat was het heerlijk. Lekker in de omgeving rond gewandeld en gereden en op de mooiste plekjes terecht gekomen. We zijn zeker van plan om nog eens die kant op te komen!

Verbleef in het benedenappartement in 2015.

Caroline

Campaniacasa is ons heel goed bevallen als gezin met volwassen kinderen. Een heerlijke plek om te zijn maar ook een schitterende omgeving waar je van de bijzondere omgeving kan genieten. Mooie strandjes, blauwe zee, leuke wandelmogelijkheden en gezellige Zuid-Italiaanse plaatsjes. Als je van bergen houdt is het zeker een aanrader!!

Verbleef in de woning Casa La Pergola in 2015.

Gerlinda

We hebben al 2 keer van dit leuke huisje "la Pergola" genoten met het heerlijke zwembad. San Giovanni en Scario zijn leuke gezellige Italiaanse dorpjes. in Scario kun je een bootje huren en de kust van het natuurgebied verkennen met zijn verborgen strandjes. In het binnenland zijn enkele leuke dorpjes met een echte Italiaanse sfeer te vinden. Ook kun je in de omgeving heerlijk eten bij kleine restaurantjes die zelf alles verbouwen, zelfs de wijn zelf nog maken. Laat je verassen met verschillende heerlijke gerechten. Aanrader: Palinuro, klooster Certosa di San Lorenzo, Paestum. Voor Herculaneum, Pompei, Salerno en de Vesuvius moet je wat verder rijden, maar zeker een dagtocht waard. Wij vinden campania casa een heerlijk plekje om van hieruit dit prachtige deel van Italie te ontdekken.

Verbleef in de woning Casa La Pergola in 2015.

Margot

Vorig jaar hebben wij met onze twee kinderen (van toen 4 en 7 jaar) twee weken doorgebracht in Campaniacasa. Door de combinatie van het prachtige appartement met groot, schaduwrijk terras, het zwembad, het grote terrein waar (ook kleine) kinderen vrij kunnen spelen en mooie natuur en cultuur in de omgeving hebben we een geweldige vakantie gehad. Hoogtepunten van de vakantie waren de wandelingen in de omgeving (de berg Bulgheria en Ciolandrea), een bezoek aan Paestum en de kleine, onbedorven strandjes bij Scario waar je alleen per pendelboot kan komen: zelden zo helder zeewater gezien. Jos en Ans beschikken over de gave zeer toegankelijk te zijn en je tegelijkertijd vrij te laten op het terrein. Al met al hebben we het zo fijn gehad, dat we besloten hebben komende zomer weer naar Campaniacasa te gaan!

Verbleef in het bovenappartement in 2016.

Siebrand

Prachtige tijd gehad met het hele gezin. Verzorgde woning, mooie plek, schitterende omgeving. Aanrader!

Verbleef in het bovenappartement in 2015.

Abc Def

hartstikke leuk

Verbleef in het benedenappartement in 2008.