Boeken

Boek na jouw vakantie bij CampaniaCasa

Vul onderstaand formulier in en boek jouw vakantie bij CampaniaCasa.
Controleer voor het boeken of de accommodatie van jouw keuze nog beschikbaar is in het beschikbaarheidsoverzicht.

Wilt u liever direct contact om de mogelijkheden te bespreken? Stuur dan een mail naar info@campaniacasa.nl of bel naar 06-22418687.

Verblijf: 0 dagen

Beschikbaarheid

wo
1
do
2
vr
3
za
4
zo
5
ma
6
di
7
wo
8
do
9
vr
10
za
11
zo
12
ma
13
di
14
wo
15
do
16
vr
17
za
18
zo
19
ma
20
di
21
wo
22
do
23
vr
24
za
25
zo
26
ma
27
di
28
wo
29
do
30
vr
31
Bianco                                                              
Blu                                                              
Federico                                                              
Giallo                                                              
La Pergola                                                              
Verde                                                              

Algemene voorwaarden

  • De prijzen zijn voor verhuur per week.  Bij afwijkende huurperiodes wordt de prijs hierop worden aangepast.
  • De reservering ligt vast op het moment dat 30% van de huurprijs overgemaakt is op het rekeningnummer van de verhuurder. Het resterende bedrag dient uiterlijk vier weken voor ingang van de huurperiode overgemaakt te zijn, met inbegrip van de schoonmaakkosten.
  • Verhuurder gaat er van uit dat huurder met zorg omgaat met huis en inhoud alsmede het terrein en zwembad gedurende de huurperiode. Schade ontstaan gedurende het verblijf, zal door verhuurder in rekening worden gebracht bij huurder. Wij adviseren alle huurders hierom een reisverzekering af te sluiten.
  • In geval van annulering wordt tot 30 dagen voor de aankomstdatum, het overgemaakte bedrag volledig gerestitueerd. Bij annulering minder dan 30 dagen voor aankomst, vindt geen restitutie plaats, evenmin bij voortijdig verlaten van het appartement.
  • Het appartement kan vanaf 16.00 uur betrokken worden, en dient, in verband met de schoonmaak, voor 11.00 op de laatste dag van de huurperiode verlaten te zijn. In voor- en naseizoen kan in overleg met verhuurder hiervan worden afgeweken.

 

  • De sleutel treft u aan in de voordeur van het appartement of woning op de dag van aankomst. Huurder dient bij het verlaten van appartement of woning, aan het einde van de huurperiode, de sleutel weer in de voordeur achter te laten.
  • De sleutel treft u aan in de voordeur van het appartement of woning op de dag van aankomst. Huurder dient bij het verlaten van appartement of woning, aan het einde van de huurperiode, de sleutel weer in de voordeur achter te laten.
  • Aangezien Campaniacasa zich in een natuurgebied bevindt, worden de gasten geacht geluidsoverlast te vermijden om andere gasten en omwonenden niet te storen. In Zuid-Italië is het gebruikelijk na de lunch te rusten (van ±14.30 tot ±17.00 uur). Tussen 24.00 en 8.00 uur vragen wij u een ieders nachtrust te respecteren.
  • In San Giovanni a Piro zijn strenge regels gesteld aan de inzameling van huisvuil. Bij overtreding van die regels kan een boete volgen. In elk appartement van Campaniacasa staan deze regels omschreven en er zijn gescheiden inzamelpunten voor het correct gesorteerde en verpakte afval. Verhuurder gaat ervan uit dat elke huurder zich hieraan houdt.
  • De verhuurder kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies of diefstal van waardevolle voorwerpen die in of bij het huis achtergelaten zijn, en evenmin voor schade aan auto’s die rijden op het terrein en/of geparkeerd zijn bij Campaniacasa.